Jornades de treball: Com construir barris cooperatius

Jornades de treball: Com construir barris cooperatius

Jornades de treball

17 de juliol a les 18.30h a Germanetes

Invitació als col·lectius i persones que van participar a les Jornades “Barris Cooperatiu, Ciutat Comuna”, celebrada a Can Batlló el 4 i 5 d’abril del 2014, amb l’objectiu de fer una devolució de les propostes que es van generar i decidir col·lectivament quins propers passos volem fer. També obert a altres col·lectius que estiguin incidint en propostes de barris cooperatius.

flyer jornades 17 juliol web

Dia: Dijous 17 de juliol
Horari: de 18.30 a 21.30 h (i després sopar “de traje”)
Lloc: Espai Germanetes, Viladomat entre Consell de Cent i Diputació

Us adjuntem una proposta de text a on hem intentat recollir les principals idees que es van originar en aquestes Jornades orientades a com construir un barri cooperatiu.

Fem la següent proposta d’ordre del dia:

  1. Roda de presentació

  2. Devolució de les Jornades “Barris Cooperatius, Ciutat Comuna” a través del document “Com construir barris cooperatius”

  3. Quins propers passos volem fer?

Us esperem per reflexionar entre totes i tots sobre com volem incidir en aquesta aposta per els barris cooperatius i la ciutat comuna.

Per a més informació i confirmar la vostra assistència: ciutatcomuna@gmail.com

http://barriscooperatius.barripoblesec.org

Col·lectius que van participar a les Jornades “Barris Cooperatius, Ciutat Comuna”:

Can Batlló, La Fondona, La Ciutat Invisible, Observatori Metropolità de Barcelona, Ahurea Social, Agrupament Escolta Sant Ignasi, Xicòria, Assemblea de Vallcarca, La Base Ateneu Cooperatiu, SomConnexió, Ateneu de Les Corts, Ateneu Rosa de Foc, CCCBarrio, La Col, Cooperativa Germinal, Germanetes, Xarxa d’Economia Solidària, Iacta cooperativa, Kop de mà cooperativa, PAHtio, Ateneu Popular d’Esplugues, Ateneu Popular de Nou Barris, Coop57, La Caníbal cooperativa, Banc Expropiat de Gràcia, Arquitecturas Colectivas, Raons Públiques, Opcions, La Repera, CSOA Can Vies, Sitesize, Ecos Grup Cooperatiu, Observatori del Conflicte Urbà, Ateneu Popular La Flor de Maig, AAVV Poblenou, Grup de Suport als Assentaments de Poblenou, Coop DC, sccl…

Grup promotor de les Jornades “Barris Cooperatius, Ciutat Comuna”